ANNONS

På dåligt humör och mannen frågar..

/

Vännen, du vet när man har en sån där dag. När du bara är sur och deppig utan anledning och alla är dumma i huvudet och ingen fattar. En sån dag hade jag förra veckan. Min man fick snabbt höra att det var en sån dag när han tog sitt första steg innanför dörren. Han förstod snabbt att det var en dag han bara skulle vara lite tyst, snäll och klia sin fru på ryggen och fjäska, ändå kom frågan:
– Vad är det älsklingen, varför är du på dåligt humör?
Om blickar hade kunnat döda så hade jag åkt dit för mord, det kan jag lova dig. Innan han frågade visste jag inte varför jag var tjurig. Efter den frågan fick jag äntligen en anledning.

Vad är det för fråga? Kan man inte bara få vara på pissigt humör och förstöra för alla andra med sitt surande? Måste det finnas en anledning? Alltså killar dom fattar ingenting….
Mvh
Klimakterie- och pmsKÄRringen

20200706_200820
Men det här piggar upp… en trudelutt av en gulleplutt <3

2
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00