ANNONS

Vad gör man i Östergötland?

/

Alltså den där vikarien gör inget vidare jobb kan jag tycka. Jag får nog ta mig ett snack med henne och prata med facket om att jag måste utfärda en varning på den nyanställde. Vilken tur att det var en tidsbegränsad anställning.
Vi har fantastiska dagar hos familjen i Finspång. Det var längesedan vi spenderade sommardagar här i kommunen med 368 namnmärkta sjöar. Det är inte illa direkt….

20200730_122702

Vi började på torsdagen med ett besök vid Bergs slussar (Göta kanal). Tror du att Mira var lycklig när hon fick åka nercabbat med farfar? Mira var inte superintresserad i början vid slussarna men när båtarna började komma var det väldigt kul att se. Kolla på kortet nedan, det gula huset. Känner du igen det?

Bergs slussar

Plötsligt sprack himlen upp och bjöd på fint väder.

Bergs slussar

Klippestorpsgården

Igår var vi på Klippestorpsgården och spelade minigolf och åt glass. Banan var inte jättefin men det funkade för oss och vi hade supertrevligt. På eftermiddagen var vi och badade hos Faster Anna och på kvällen hade vi tacomys med fler familjemedlemmar.

received_285986482664361

I morse gick Mira och Fredrik upp klockan sex för att åka och fiska med farfar på Bönnern. Det blev minsann två gösar och en alldeles äcklad Mira haha =) Stackars tös, hon tyckte nog att det var väldigt mysigt med en båttur med farfar.

Bönnern

Bönergården

Idag exploderade himlen i knallblått och vi åkte till Bönergården vid sjön Bönnern och badade hela dagen. Gud så vackert och fint det var där. Jag är skitmallig för jag badade i 21 gradigt vatten och SJÖvatten. Det är stort det.
Gud så härligt vi har det! Hur har du det då vännen?

20200801_135951

10
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00