ANNONS
Integritet på Tailsweep

Världens godaste kavring!

/

RECEPTFAVORIT IGEN! 

Denna kavring har jag skrivit om innan och flera ber mig om receptet år efter år. Jag kan inte leva utan den när det är jul. Det är verkligen världens godaste och enklaste kavringen som finns. Och om du gör den kommer du inte heller till att vilja vara utan den enda jul framöver.”Mormors” leverpastej (som min mamma fått göra i år sorgligt nog) och rökt korv är fantastiskt gott att ha på! Den är så enkel att göra så det är PINSAMT! Och så j*vla god! År efter år får jag förfrågan om receptet och bilder på Instagram med glada bagare. Alltså den är helt LJUVLIG

Jag gav bort brödet till en vän en gång som trodde att det var en chokladkaka…. Döm om deras förvåning när dom tog en tugga till kaffet! I och för sig så var det norrmän.

Ingredienser

1/2 liter filmjölk
3 dl mörk sirap
1 liter rågsikt
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
2 tsk brödkryddor

Instruktioner

Blanda torra ingredienser, ljumma sirap och fil. Blanda blandningen noga och dela upp i två smörade brödformar. Japp, det ska vara kletigt. Sätt näst längst ner i ugnen på 175 grader i en timme. Njut av dofterna <3

Åååå härliga kavring! Det tråkiga med den är att den tar slut med en gång… Livsfarligt god!

Glöm inte att städa efter dig.. suck vad kladdig jag är!!
Ett annat gott julrecept jag kan tipsa om är ”min” mjuka pepparkaka. Gudars så god.

21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00