ANNONS

Hur hade du gjort?

/

Vad gör du vännen? Sitter du som jag med matkoma med svullen mage i soffan? Mannen hade helgrillat kalkon som var gudagod!! Innan idag var vi iväg och handlade färg inför målningen av källaren nästa vecka. Och nu ska du få höra.

Vi åkte för att beställa färg till källaren. Då mötte (knappt…) en i affären oss efter att jag påkallat på uppmärksamhet. Sen var hen arrogant, nonchalant och hade en jäkla attityd. Både jag och mannen blev helt paffa och kände oss skitdumma och åkte därifrån efter fem minuter utan ett enda taget beslut. Hen var inte intresserad av att hjälpa oss.

Idag åkte vi till Rusta och köpte färg. Priset var självklart ett heeeeeelt annat… Vi båda tappade helt lusten att lägga pengar till hen som inte kunde bemöta sina kunder ordentligt, i alla fall inte hen vi stötte på då. Jag kan inte acceptera att jag känner mig dum i huvudet när jag bett om hjälp. Vad hade du gjort, hade du gått tillbaka eller hade du handlat en annan affär? 

Nu har jag planerat vår källare ordentligt… vad tror du? Det blir som två rum liksom. Ett när du kommer ner från trappan och ett längst in.

Namnlös design (1)

Namnlös design (2)

Fnulan

14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00