ANNONS

Vardsgstävling

/

Hello dear. Just nu sitter vi i uterummet och kollar på Twilight. Jag har tvingat Mira och hon verkar faktiskt ganska intresserad trots motståndet i början =).

Nu är det väl ändå dags för en ny tävling va? Nu ska du får gissa vad det är jag har försökt mig på att få att växa.
1. Lakrits(rot)
x. Popcorn(kärnor)
2. Choklad(bönor)

20210607 190521

Ja, du vet också att mina fingrar är lika gröna som ett visset löv men jag gillar att experimentera. Vinner du denna tävling så vinner du en årsförbrukning av maskar som behövs i jorden för att den ska bli bra och växtfrodig. Du får äran att gräva upp dom själv. Snacka om pangvinst!!! Glöm inte att du måste betala eventuell vinstskatt. Skatteverket kommer att bli skitglada för en hink med maskar.Svaret på förra vardagstävlingen var faktiskt att det är gift i form av amöbor till mina palettblommor haha. NEJ du får inte fråga mig varför jag har dom. Stopp och belägg. Jag gillar dock att de flesta som gissade hade väldigt goda tankar om mig =)

KRAM

Fnulan
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00