ANNONS

Tävlingssvar- vad är det jag odlat

/

God kväll, är det fotboll hemma hos dig eller du slipper? Du måste ändå erkänna att det var kul att Sverige kunde hålla målet igår. Jag var stolt i alla fall =)

Jag vet inte vad det tagit åt mig, jag kan inte vara still. Jag har så mycket energi så att till och med en uppspeedad ekorre skulle bli nervös. Familjen gör nog slut med mig snart. Jag vill bara att det ska bli semester så att jag kan pyssla hela dagarna. Kan det vara att det sockerfria livet hjälpet?

Det är tre arbetsdagar till sedan är det två veckors tjänstledighet för distansutbildning, och sen blir det en veckas semester på det. Det bästa med kursen är att jag kan plugga när kvällen kommer och det är fotboll på tv. LYXIGT! Sen kan vi ju hoppas att jag blir klok på köpet också.

20210607 190521

Okej, vad var rätt svar på sista tävlingen då? Det var många som var söta och trodde jag gett mig på choklad men nejnejnej, det är faktiskt popcornskärnor jag lagt ner i jorden =)


Jag trodde ALDRIG att det skulle växa så och misstänkte att det var ett aprilskämt när jag såg det och var tvungen att prova. Tydligen ska det bli riktigt höga plantor. Billigt och bra =)

Skolavslutning 2021-20

Nä raring nu ska jag ut och tvätta mitt trädäck, Love u!

Fnulan
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00