ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Mitt i skogen utan vattenfall

/

Jag och Åse besökte en alldeles magisk plats när vi var på Bornholm i våras med Destination Bornholm. Denna plats, Døndal, var som taget ur en film, en förtrollad sagoskog där ramslök täckte marken som om det var den som bestämde över jorden. Jag ÄLSKAR ramslök i alla former. Det var verkligen magiskt.

Vi åkte till Døndal för att jag skulle få checka av en grej på min bucketlist, att se ett vattenfall. Om det hade varit varmare hade det blivit ett bad också. Just här skulle Danmarks största vattenfall finnas och jag var lyrisk. Jag studsade och hoppade som ett litet barn på julafton.

Sen vet jag inte vad som hände. Vi gick fel, jag frös, jag fick dåligt samvete då jag trodde att Åse inte alls var sugen att vandra i finskorna, jag var trött och det var helt enkelt inte en sån bra dag för vandring. Oavsett om det var för att se Danmarks största vattenfall.

När vi hade snurrat runt där i 1 timme och försökt komma i kontakt med Google maps fick jag frispel och vrålade att ”Jag SKITER i det, jag ska inte se nåt j*kla vattenfall”.
Åse försökte lugna mig och pratade med mig som om jag var ett ledset barn, ”Men Malin, ska du verkligen inte, nu när vi är så nära, du vill ju så gärna, kom nu, se där borta, vi provar!”
Jag spände iskallt ögonen i henne och gick raskt mot bilen. Då ser vi den…Skylten med vägbeskrivning till vattenfallet…. Vi var endast 200 meter bort. Åse blev jätteglad för min skull, men då var det redan kört. Jag gick surade istället hela vägen tillbaka till bilen och vägrade att se tillbaka.

Nu sitter jag här i efterhand och ångrar att jag inte gick dom där 200 meterna för att få uppleva Danmarks största vattenfall. Ännu en anledning till att åka till Bornholm, nu hittar jag i alla fall….

”Døndal är en sprickdal väster om Gudhjem på ön Bornholm i östra Danmark. Ån Døndaleåen, som rinner genom dalen bildar Danmarks högsta vattenfall, det nästan 20 meter höga Døndalsfaldet. Längs dalens nordvästsida finns en 25 meter hög klippvägg med utsiktsplatsen Amtmandsstenen på toppen”

Min fina kofta hittar du HÄR, den finns i flera färger =) Jeansen är dom som alla frågar efter och dom hittar du HÄR. Rätt kul att så många meddelar att dom älskar dom lika mycket som vad jag gör!

Du vet väl att du kan hitta mig på Facebook och Instagram?
Kom genast dit! NU.
Klicka gärna på hjärtat om du gillar mitt inlägg  ↘️

3

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00