ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mamma Mia the party

/

Mamma Mia vad bra det var! I lördags var jag och flickorna på Rondo och såg Mamma Mia the party. Det var Cornelias examenspresent och vi andra två ingick i paketet. Vi åkte upp tidigt på morgonen och hann med en stund på Liseberg innan det var dags. Vi tog matiné föreställningen men det kändes som värsta kvällspartajet!

Festen börjar verkligen direkt när man kommer till Rondo när till och med vakten var i partyhumör. Han skrattade när Mira kom och sa till henne att hon drog ner medelåldern väldigt mycket och att hon var hjärtligt välkomna.
Bara man kommer in så möts du av partaj och blir välkomnad av huvudrollsinnehavarna som sjunger dig in till den grekiska ouzon som är välkomstdrinken.

Det är verkligen fest från början till slut. Stämningen är otroligt hög och artisterna njuta lika mycket som vi i publiken. Det var väldigt mycket integration med oss som var gäster och det gjorde att man kände sig välkommen och som en viktig ingrediens för showens skull.

Vi hade besök av de flesta artisterna. Eftersom Mira hade en stol ledig bredvid sig så slog dom flesta sig ner hos henne en stund. Hahaha superkul!

Vi satt upp på balkongen och hade utsikt över hela tjohejsan. Dessvärre hade jag en stor pelare mitt i vägen som störde mig något otroligt mycket. Till och med skådisarna som kom och besökte oss reagerade. ”Nikos” lovade att såga ner den till nästa gång vi kom.

Jag är grymt imponerad av upplägget och hela ensemblen. GRYMT imponerad. Då räknar jag även in serveringspersonalen som gjorde ett otroligt bra jobb trots mycket besökare och fullt ös med både servering och uppträde.

Maten var helt okej och du kan äta dig hur mätt som helst och vill du ha mer så är det bara att säga till. Självklart så var det en god meny med grekiska rätter, mums filli babba.

Det var helt klart en prisvärd och fantastisk kväll. Det skuttade till i benen hur ofta som helst, och det var helt omöjligt att vara stilla. Det var roligt att det även spelades lite okända (för mig) ABBA låtar.

Vi var så himla glada alla tre och nöjda med en underbar kväll. När vi lämnade Rondo hade artisterna blivit applåderade i all evighet men musiken fortsatte till gästernas glada tillrop och dansande ben. Jag Mira och Cornelia dansade oss ut från Rondo och sjöng ”You can dance” inombords.

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00