ANNONS
Integritet på Tailsweep

Haha fin-lunch

/

Tjena! Jag sitter i soffan med en påse micropop framför mig. Mira och mannen är på bio och jag ville med ha popcorn. Det är absolut inte det samma som dom äter men helt okej. När jag flyttade hemifrån och inte hade råd åt jag mig mätt på popcorn haha. Ja men då var det sådana man poppade själv. Micro hade jag ingen.

Idag har jag spenderat den mesta tiden på soffan. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men tre sömnlösa nätter, fruktansvärd huvudvärk, småsnuvig och känner mig sjukt varm och hängig. Kanske har varit för mycket den sista tiden så kroppen biter ifrån. I så fall, tack fina kropp för signalerna.

Jag satsade på en fantastisk lunch på bästa servisen…..

Mmmmm visst ser det smarrigt och lyxigt ut🙈? Så där spartanskt och sparsamt. Lite revben och ett päron och en kaffe till det.
Haha jag skrattade åt mig själv faktiskt. Det är höjden av trötthet. MEN mannens goda revben är ren och skär lyx! MUMS vad gott det är.

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00